Loading...

Kokonaispalvelu

SUUNNITTELU JA MITOITUS

Aurinkosähköjärjestelmien suunnittelu ja mitoitus ovat tärkeässä asemassa taloudellisen kannattavuuden kannalta. Mitoitamme järjestelmät aina talokohtaisesti.

Hoidamme puolestanne kaikki tekniset asiat, lupa-asiat verkkoyhtiöiden kanssa sekä asennustyön. Otamme kokonaisvastuun koko järjestelmän asentamisesta. Toimitus on täydellinen ja sinulle täysin vaivaton.

ASENNUS

Teemme asennustyön nopeasti ja yhtäjaksoisesti alusta loppuun, myös talvisin. Asennustyön jälkeen siivoamme ja viemme jätteet pois. Työn jälkeen suoritamme lopputarkastuksen ja perehdytämme asiakkaalle mm. invertterin näytön lukemisen.

TAKUU

Aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuotetakuu

Inverttereiden tuotetakuu on 5 vuotta

Asennustyöllämme on 2 vuoden takuu

RAHOITUS

Aurinkosähköjärjestelmän hankintaan järjestyy meidän kautta myös rahoitus. Se ei vaadi pankissa asiointia tai vakuuksia. Omaan asuntoon tehtävässä aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa lainan korot ovat verovähennyskelpoisia.

Kuukausierän suuruuden voit määrittää itse (minimitaso huomioiden) ja erän suuruutta voit vaihdella tilanteen mukaan. Ensimmäinen maksu erääntyy vasta sovitun ajan kuluttua asennuksen jälkeen. Kysy rahoituksesta enemmän meiltä.

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa asentaa nyt, kun sille on todellinen tarve. Pääset heti nauttimaan puhtaasta energiasta.

VEROETU

Tiesitkö, että saat työn osuudesta valtion myöntämän kotitalousvähennyksen.

Palveluiden työnosuudesta on mahdollista saada 50 % kotitalousvähennys (maksimivähennys 2400 e/hlö/vuosi). Omavastuu on 100 euroa/hlö/vuosi. Tämä etu vähentää merkittävästi lopullista kustannusta.

Lisätietoja veroedusta saat asiakaspalvelustamme

tai Verohallinnon www-sivuilta: www.vero.fi.

Ota meihin yhteyttä