Aurinkopaneelit Haapajärvi

Aurinkosähköjärjestelmien asennuksia Haapajärven seudulla
YHTEYSTIEDOTKATSO LISÄÄ

AURINKOPANEELIT

ANALYYSI

HENKILÖKUNTA

Aurinkopaneelit Haapajärvi

ENERGIAA AURINGOSTA

Auringon säteilystä syntyvä energia on jatkuvasti uusiutuva luonnonvara, jonka avulla voit lisätä omavaraisuuttasi ja pienentää sähkölaskua ekologisesti. Kun asennat aurinkosähköjärjestelmän, voit säästää huomattavia summia sähkönkulutuksessa, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse maksaa siirtomaksua eikä veroa tuottamastasi aurinkoenergiasta. 

VÄHENNÄ HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ

LISÄÄ OMAVARAISUUTTA

SÄÄSTÄ SÄHKÖLASKUSSA

Laskemme aurinkosähköjärjestelmät juuri sinulle sopivaksi

C

Asennamme aurinkopaneelit sovitussa aikataulussa aina käyttökuntoon asti

C

Opastamme sinulle kuinka saat aurinkopaneeleista parhaan hyödyn irti

C

Laskutamme sovitun hinnan vaikka sopivissa kuukausierissä

AURINKOPANEELIT OMAKOTITALOON

Aurinkosähköjärjestelmä on helppo asentaa omakotitaloon Haapajärvellä, sillä se ei vaadi esimerkiksi pihan kaivamista, rakenteiden purkamista tai maaporauksia. Asennus omakotitaloon tehdään Haapajärvellä yleensä yhdessä päivässä.

Aurinkovoimala sisältää aurinkopaneelit, verkkoinvertterin, kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimet.

Katso hinta Haapajärvellä 

AURINKOPANEELIT YRITYKSILLE

Aurinkosähköjärjestelmä on taloudellisesti kannattava investointi yritysten toimitiloihin Haapajärvellä. Yrityskiinteistöjen sähkönkulutus on yleensä suurimmillaan päivällä. Jäähdytys, valaistus sekä ilmanvaihto ovat liikekiinteistöissä jatkuvaa ja tasaista sähkönkulutusta.

Aurinkovoimalan kannattavuutta yrityksille nostaa myös 20% suuruinen yritystuki. Meiltä saat veloituksetta kattavan aurinkosähkö -analyysin, josta selviää myös yrityksesi mahdollisuus energiatukeen.

Aurinkosähkön tuotto sijoitetulle pääomalle on yrityskiinteistöissä noin 12-20% vuodessa.

Tilaa ilmainen aurinkosähkö -analyysi

AURINKOPANEELIT MÖKILLE

Suomessa on kymmeniä tuhansia kesämökkejä, jotka toimivat aurinkosähköllä. Hankinnan syyt ovat selvät: ei tarvitse hankkia sähköverkkoliittymää ja kuukausi-, siirto- tai energiakustannuksia ei ole. Suunnittelemme ja toimitamme sinulle sopivan järjestelmän tarpeitesi mukaan niin että mökillä on kaikki haluamasi mukavuudet. Asennamme aurinkopaneeleja mökeille Haapajärven seudulla.

Pyydä tarjous, niin katsomme miten aurinkopaneelit sopivat mökille ja saat selville paljonko on aurinkopaneelien hinta Haapajärvellä.

ilmainen analyysi

Saat kattavan analyysin kiinteistösi:

N

Soveltuvuudesta aurinkosähköön

N

Paljonko voit tuottaa itse sähköä

N

paljonko säästät luontoa

N

paljonko on aurinkopaneelien hinta

Lisäksi saat ehdotuksen, miten aurinkovoimalan ostaminen, rahoitus ja asennus onnistuu

5 + 10 =

PALJONKO ON AURINKOPANEELIEN HINTA HAAPAJÄRVELLÄ?

Aurinkopaneelien hinta

Aurinkopaneelien hintaan vaikuttaa järjestelmän koko ja kiinteistökohtaiset asennuskustannukset. Aurinkopaneelien hinta on pudonnut rajusti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Monet hankkivat nyt aurinkoenergiaa kotiin ja mökille, kun sähkön ja öljyn hinnat ovat nousussa. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat kesäaikana ylimääräistä sähköä, saa aurinkojärjestelmän omistaja sähköyhtiöltä korvauksen sähkön spot-hinnan mukaan. Omakotitaloihin aurinkosähköjärjestelmän hinta Haapajärven alueella on alkaen 4 450€ Avaimet käteen -toimituksena.

PALJONKO AURINKOPANEELIT TUOTTAVAT?

Aurinkopaneelien tuotto

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa yleensä mitoittaa niin, että se tuottaa noin kolmanneksen kiinteistön kuluttamasta sähköenergiasta. Tämä on kuitenkin kiinteistökohtainen asia ja tuoton arvioimiseen tarvitaan kiinteistökohtainen analyysi. Esimerkiksi suosituimman 12 aurinkopaneelin järjestelmän tuotto-odotus on noin 3500-4000 kWh. Teemme maksuttoman analyysin kuinka aurinkopaneelit tuottaisi kiinteistössäsi.

ONKO AURINKOSÄHKÖJÄJRESTELMÄ JÄRKEVÄ SIJOITUS JUURI NYT?

Aurinkopaneeleihin sijoittaminen

Kuluvan vuosikymmenen aikana aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet maailmanlaajuisesti yli 80 prosenttia. Hinnanlasku on kuitenkin hidastunut viime vuosina merkittävästi. 

Kokonaisen aurinkovoimalan hintaan kuuluu paljon muutakin kuin itse aurinkopaneelit – invertteri, kiinnikkeet, tarvikkeet, suunnittelu ja asennustyö – joten kokonaisen aurinkosähköjärjestelmän hinta ei ole laskenut yhtä jyrkästi. Eli vaikka  paneelit saisi ilmaiseksi niin vaikutus kokonaishintoihin olisi alle -30%. Voidaan olettaa, että aurinkosähköjärjestelmän vuosituotto päihittää hinnan alenemisesta saatavan säästön.  Voit laskea kätevästi aurinkosähkö -analyysilla, kuinka paljon kattosi potentiaalinen tuotto olisi.

 

KUINKA KAUAN PANEELIT KESTÄVÄT?

Aurinkopaneelien kesto? Tarvivatko paneelit huoltoa? 

Aurinkopaneelissa ei ole kuluvia osia. Sen käyttöikä on todennäköisesti yli 50 vuotta. Aurinkopaneeleillamme on 25 vuoden tehontuottotakuu. 

Aurinkopaneelit ovat huoltovapaita, sadevesi ja lumi pitävät paneeleita puhtaina. Invertterin käyttöiäksi on arvioitu n. 15 vuotta. Invertterivalmistajat myyvät kuitenkin takuiden laajennuksia jopa 25 vuoteen saakka.

Selvitä aurinkosähkö -analyysilla, kuinka paljon aurinkosähköä sinun kannattaa tuottaa.

 

VOINKO LISÄTÄ AURINKOPANEELEITA JÄLKEENPÄIN?

Aurinkovoimalan laajennus 

Mahdollisuus aurinkovoimalan laajennukseen täytyy huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Me otamme huomioon invertterin mitoituksen, paneelien sijoituksen katolla sekä kaapelien mitoituksen. 

Jos mietit nykyisen aurinkosähköjärjestelmän laajentamista, ota meihin yhteyttä niin selvitämme onko laajentaminen järkevää.  Laajennus voidaan toteuttaa myös rakentamalla uusi voimala vanhan rinnalle. 

Ammattilainen asialla

HENKILÖSTÖ

JANI PENTTILÄ

TOIMITUSJOHTAJA
044 5849440
jani.penttila@sunelement.fi

JAAKKO RANTA-NILKKU

MYYNTI & MARKKINOINTI

JOHANNES METTOVAARA

ASENNUS

ALEKSI KVIST

ASENNUS

KIMI PENTTILÄ

ASENNUS

Yrityksen tarina

SunElement Oy

Yritys

SunElement Oy on Oululainen aurinkopaneelien asennukseen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2016.  Toimitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät Haapajärvelle ja koko Suomeen.

Syy ja Suunta

Alusta alkaen meille tärkeitä asioita ovat olleet:

1. Yksilöity palvelu, halu tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu.

2. Hinta-laatusuhde, tutkimme jatkuvasti alan uusia tuotteita ja kehitämme toimintaamme.

3. Asiakkaan kuunteleminen, olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin ja palvelemme aina nopealla aikataululla.

´´SunElementin porukka aikoo tulevaisuudessakin panostaa näihin asioihin, koska meillä on aito halu vastata asiakkaan toiveisiin, sekä olla asiakkaan oma luotettu aurinkoenergian  asiantuntija. ´´ 

Jani Penttilä, Toimitusjohtaja

´´On tärkeää, että asiat tehdään sovitulla tavalla tai jopa paremmin. Parhaan fiiliksen töissä saa kun kun asiakas on tyytyväinen asennuksen jälkeen.´´ 

Kimi Penttilä, Asennus

´´On ollut mullistavaa huomata, kuinka paljon olemme voineet  voineet kehittää toimintaamme pelkästään asiakkailtamme saadun palautteen ansiosta. On ollut myös palkitsevaa huomata, että asiakkaat ovat suositelleet meitä muille aurinkosähköstä kiinnostuneille.´´ 

Jaakko Ranta-Nilkku, Myynti & Markkinointi

Aurinkopaneelit 

YHTEYDENOTTO

JANI PENTTILÄ

044 5849440

jani.penttila@sunelement.fi

Share This